Logo peelenmaasvenray.nl
in Leunen neemt het verzet toe tegen de komst van een Polenhotel. Foto: Henk Willemssen.
in Leunen neemt het verzet toe tegen de komst van een Polenhotel. Foto: Henk Willemssen.

Veel weerstand tegen Polenhotel

  Leunen

Woensdag tijdens de drukbezochte informatieavond in De Baank bleek dat de inwoners van Leunen massaal tegen een Polenhotel zijn op het terrein van de oude melkfabriek.

Het is nog niet duidelijk of het gebrek van draagvlak de komst van 288 arbeidsmigranten kan tegenhouden. Initiatiefnemer Hoex-Maessen zet het plan door en vraagt in oktober de vergunning aan. De bouw start in 2017 en in 2018 zijn de twee gebouwen klaar. De werkgroep in Leunen wordt een stichting om te kunnen gaan procederen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten