Ed Struijlaart in schouwburg Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Ed Struijlaart presenteert Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran.
Ed Struijlaart presenteert Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran. (Foto: William Rutten)

Ed Struijlaart in schouwburg Venray

  Kunst en Cultuur

Ed Struijlaart presenteert zijn muziekvoorstelling Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran op woensdag 11 december vanaf 20.00 uur in Schouwburg Venray. 

Bij het zien van Eric Clapton wist de negenjarige Ed twee dingen zeker: ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. De baard liet even op zich wachten, maar de gitaar bepaalde vanaf dat moment zijn leven. In Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran brengt Struijlaart een ode aan de gitaar en aan zijn helden. Van de Crossroads van Robert Johnson naar het Seattle van Jimi Hendrix. Waarom is Claptons unplugged optreden zo legendarisch en waarom weet Ed Sheeran alleen gewapend met een akoestische gitaar en een loopstation, avond aan avond Wembley uit te verkopen? Waarom is de gitaar anno 2019 nog steeds bepalend in de popmuziek?

Voor meer informatie:

https://www.schouwburgvenray.nl/programma/gitaarmannen-van-clapton-tot-sheeran-ed-stuijlaart/11-12-2019-20-00/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten