Zwanenmeer in schouwburg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Het Zwanenmeer, dinsdag 10 december in Schouwburg Venray.
Het Zwanenmeer, dinsdag 10 december in Schouwburg Venray. (Foto: Persfoto)

Zwanenmeer in schouwburg

  Kunst en Cultuur

Het Zwanenmeer van Charkov City Opera & Ballet staat op dinsdag 10 december vanaf 19.00 uur op de planken van Schouwburg Venray.

Het Zwanenmeer is het romantische liefdesverhaal tussen Odette en prins Siegfried. Odette, koningin van de zwanen, is betoverd door Rotbart. Zij en de andere meisjes leven als zwanen en nemen alleen rond middernacht hun menselijke vormen aan. Enkel zuivere liefde kan de betovering doorbreken. Het Charkov City Opera & Ballet brengt met Het Zwanenmeer weer stijlvol klassiek ballet naar Schouwburg Venray. Dit opera- en ballethuis produceert nieuwe producties van bekende grote opera's en balletten. De dansvoorstelling reist de hele wereld over. 

Voor meer informatie:

https://www.schouwburgvenray.nl/programma/het-zwanenmeer-charkov-city-opera-ballet/10-12-2019-19-00/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten