Solopresentatie in het Odapark | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: eigen foto

Solopresentatie in het Odapark

  Kunst en Cultuur

De solopresentatie van Les Deux Garçons in het Odapark loopt tot en met 25 augustus. Er dus is nog tijd om deze expositie te bezoeken. Zondag 4 augustus wordt er een exclusieve rondleiding door het kunstenaarsduo gegeven.

Uit particuliere en museale collecties stellen Les Deux Garçons zo'n dertig kunstwerken tentoon in Odapark. Daarnaast zijn er enkele nieuwe werken speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. De solopresentatie Le Jugement de Darwin van Les Deux Garçons in Odapark, waarin kunst en natuur zo bijzonder samenvallen, zet aan tot denken en uit een waarschuwing. Het bekende kunstenaarsduo stelt de toeschouwer aan de kaak. De toeschouwer staat voor de mens die in recordtijd is uitgegroeid tot de meest dominante soort. Met alle gevolgen van dien.

Op zondag 4 augustus is er een reguliere rondleiding in het beeldenbos door een van onze rondleiders. En daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een exclusieve rondleiding te krijgen door kunstenaarsduo Michel Vanderheijden van Tinteren en Roel Moonen. De reguliere rondleiding begint om 14.00 uur. De rondleiding van Les Deux Garçons begint om 14.30 uur en kost 12,50 euro. Reserveren via educatie@odapark.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten