Openluchttheater Overloon klaar voor nieuw seizoen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De tribune van het openluchttheater heeft een opknapbeurt gekregen
De tribune van het openluchttheater heeft een opknapbeurt gekregen (Persfoto)

Openluchttheater Overloon klaar voor nieuw seizoen

  Kunst en Cultuur

Met een nieuw programma, een opgeknapte tribune, een ander logo en een vernieuwde website is Openluchttheater Overloon helemaal klaar voor het zomerseizoen. In de zomervakantie staan zes familievoorstellingen op het programma, bestaande uit een mix van vertrouwde namen en nieuwkomers.

Zo bijt toneelgroep Heeswijk-Dinther het spits af op zondag 7 juli met De club van lelijke kinderen en speelt theatergroep Hilaria Het jaarfeest van Sint Hilarius. Samen met een nieuwe voorstelling van Dirk Scheele, het duo Pip en Pelle, Alleen op de wereld van Theater van Santen en het sprookje Hans en Grietje van toneelvereniging Mariahout weer een gevarieerd aanbod.

De tribune van het openluchttheater heeft een flinke opknapbeurt gekregen. Vele vrijwilligers hebben de afgelopen maanden tijd en energie gestoken in het renoveren van de tribune. Een deel van de zitplaatsen was eerder al voorzien van stalen rugleuningen; inmiddels zijn alle banken voorzien van leuningen. Ook de trappen en de trapleuningen zijn vernieuwd en verstevigd.

Daarnaast heeft het theater een nieuw logo gekregen en ook de website is in een nieuw jasje gestoken. Voor meer informatie kijk op de website www.openluchttheateroverloon.nl. Hierop is ook meer informatie over het programma te vinden en kunnen tickets worden gekocht voor de voorstellingen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten