Logo peelenmaasvenray.nl
Het festival Kitsch is in volle gang in Odapark Venray. Foto: Jolijn van Goch
Het festival Kitsch is in volle gang in Odapark Venray. Foto: Jolijn van Goch (Foto: Jolijn van Goch)

Eerste editie Kitsch

  Kunst en Cultuur

Het Odapark in Venray staat vandaag (zaterdag) tot 01.00 uur in het teken van het de eerste editie van het festival Kitsch, een cultureel, culinair en muzikaal evenement in het Odapark in Venray.

Het festival ging zaterdagmiddag van start in het Odapaviljoen. Zowel het theehuis, de foyer, de projectruimte als het beeldenbos fungeren als het decor van het evenement. Het festival bestaat uit een combinatie van (live)muziek, foodtrucks, kunst en cultuur, waarbij de nadruk licht op alternatief en 'out of the box'. Het idee ontstond twee jaar geleden met als doel de cultuur in Venray verder aan te wakkeren. De organisatie is onder meer een samenwerking aangegaan met Odapark Venray, Proeflokaal Goesting en diverse andere lokale en regionale culturele partijen als SushiSjoerd, de Tapasproeverij en Mr. Hop.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten