Logo peelenmaasvenray.nl
Nominatie Schouwburg Venray voor landelijke theaterverkiezing.
Nominatie Schouwburg Venray voor landelijke theaterverkiezing.

Schouwburg Venray Meest gastvrije theater van Nederland?

  Kunst en Cultuur

Het Land van ANWB initieert voor de derde keer een grote landelijke theaterverkiezing. Dit jaar maakt Schouwburg Venray kans op de prijs voor 'Meest gastvrije theater van Nederland' in de categorie 'kleine gemeente'. Schouwburg Venray roept iedereen op om te stemmen via bit.ly/theaterverkiezing. De theaters worden beoordeeld op verschillende criteria, het theater met de beste beoordeling wint de titel.

De ANWB heeft onderzocht aan welke criteria een gastvrij theater moet voldoen. De criteria zijn aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het theater, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort en zicht op het podium. Schouwburg Venray doet zijn uiterste best om uit te blinken op al deze punten, de verbouwing heeft hier ook aan bijgedragen. Het motto van Schouwburg Venray is dan ook niet voor niks 'Iedereen welkom, ALTIJD'.

Het best beoordeelde theater mag zich een jaar lang 'Meest gastvrije theater van Nederland' noemen en krijgt een prijsbokaal en communicatie in het ANWB Theatermagazine, dat verschijnt als bijlage bij Kampioen 10/11.

In 2017 was de ranking van de meest gastvrije theater in de categorie 'kleine gemeente' als volgt: Theater het Kruispunt, Theater de Leest en Parkgebouw Rijssen. De winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdag 2 oktober. Stemmen op Schouwburg Venray kan tot en met 15 juli.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten