Logo peelenmaasvenray.nl
De Engelse tuin is zaterdag geopend.
De Engelse tuin is zaterdag geopend.

Engelse tuin geopend

  Kunst en Cultuur

In de schaduw van de oude kastanjebomen in de Engelse tuin vond zaterdag het openingsevenement 2018 plaats.

De opening van het nieuwe seizoen in de Engelse tuin begon met een muzikale terugblik op vijf jaar beeldentuin met Kabouter Fluitenkruid. Daarna was er de geboorte van de babygiraffe. Het werk van Nicole van Skipp bestond uit moedergiraf en babygiraf in het geboortevlies. Het babygirafje werd bevrijd uit het vlies en de navelstreng werd doorgeknipt. Het was een jongetje en iedereen kon de baby een naam geven. Er kwamen twee namen uit: een voor de moeder (Lange Rooy) en een voor de baby (Raffie).

Verder gaf popkoor Golden D-Light een optreden voor de ongeveer 180 bezoekers. 's Middags was er een workshop egeltjes vouwen en werd er voorgelezen. Wie wilde, kon een greep doen in de openbare boekenkast, die door het leescafé was gevuld met kinderboeken.

Komende week op Peel en Maas TV een verslag. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten