Logo peelenmaasvenray.nl

Tussen cultuur en factuur

  Kunst en Cultuur

In samenwerking met LKCA, ECI Cultuurfabriek en Kumulus Maastricht houdt Cultura Venray een interactieve bijeenkomst op vrijdag 15 juni voor zelfstandige artiesten, ondernemers en creatievelingen in de culturele en educatieve sector. De bijeenkomst Tussen cultuur en factuur vindt plaats in het vroegere kunstencentrum aan de Heuvelstraat in Venray.

Vragen die deze bijeenkomst aan bod komen zijn: 'Hoe breng ik mijn unieke idee tot uitvoering? Doe ik dat alleen of met anderen? Hoe kom ik aan spullen, geld of ingangen? Waar begin ik überhaupt om mijn project te realiseren? Hoe kom ik beter in beeld bij mijn doelgroep? En hoe hou ik het contact met mijn doelgroep?'. De begeleiding is in handen van twee spelers uit de praktijk: Alvin Schepers (Dookie Doet) en Bart Temme (TEMME). "Bij de bijeenkomst is er de mogelijkheid om actief kennis en ervaringen uit te wisselen met anderen en je hier ook door te laten inspireren", aldus Martin Manders (Cultura Venray). "Zo krijg je te zien wat er allemaal mogelijk is als ondernemer in de culturele sector." Ook zijn samenwerkingspartners en potentiële opdrachtgevers uit de regio aanwezig om ter plekke te reageren op ideeën, kwesties en plannen. Aanmelden kan via de site van het Huis der Kunsten Limburg: https://www.hklimburg.nl/projecten/tussencultuurenfactuur.html. Voor andere vragen kunnen belangstellenden contact opnemen met Martin Manders via martin@culturavenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten