Logo peelenmaasvenray.nl
Theaterspektakel Weg uit de Peel. Foto: De Theatermakers.
Theaterspektakel Weg uit de Peel. Foto: De Theatermakers.

Theaterproductie Weg uit de Peel

  Kunst en Cultuur

Theaterspektakel Weg uit de Peel is een familievoorstelling voor jong en oud. Het stuk wordt opgevoerd op locaties in de Brabantse en Limburgse Peel. Dit om zoveel mogelijk mensen, van binnen en buiten de regio, te laten zien en beleven hoe mooi en bijzonder de Peel was en is.

Het boek Weg uit de Peel van Jacques Vriens komt tot leven in een spannende, ontroerende en ook grappige familievoorstelling. Serieuze scènes worden afgewisseld met vrolijke momenten. Vriens staat er namelijk om bekend dat hij een lach en een traan uitstekend weet te combineren. Dat doet hij als schrijver en regisseur van deze bijzondere toneelproductie zeker.  Meer dan honderd Brabanders en Limburgers zetten zich, voor en achter de schermen, samen in voor onvergetelijke avonden met zeventien voorstellingen op vier bijzondere plekken in de Limburgse en Brabantse Peel, bijna vierhonderd bezoekers per uitvoering, een cast van ruim tachtig Brabantse en Limburgse spelers en muzikanten en niet te vergeten: een paard en een geit.

De uitvoeringen: 19, 24, 25, 26, 27 mei vanaf 20.30 uur in Ospel/Nederweert bij Buitencentrum De Pelen; 14, 15, 16, 17 juni vanaf 20.30 uur in Deurne bij Natuurpoort De Peel; 6, 7, 8, 9 september vanaf 20.00 uur in Vredepeel bij de Luitenant-generaal Bestkazerne; 20, 21, 22, 23 september om 20.30 uur in De Mortel/Gemert-Bakel bij de Beekse Peeldijk/Grotel.

Voor het bestellen van kaarten en meer informatie kijk op www.weguitdepeel.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten