Logo peelenmaasvenray.nl
De cast van De Kleine Zeemeermin. Foto: Boy Hazes.
De cast van De Kleine Zeemeermin. Foto: Boy Hazes.

De Kleine Zeemeermin in schouwburg

  Kunst en Cultuur

Theater Terra, bekend van onder andere Kikker, raad eens hoeveel ik van je hou en Welterusten Kleine Beer, brengt op zaterdag 12 mei de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin tot leven in een compleet nieuwe familiemusical, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

Deze nieuwe musical voor de hele familie (vanaf zes jaar) is op zaterdag 12 mei om 15.00 uur te zien in de schouwburg in Venray.  Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.theaterterra.nl. Op dit moment speelt in heel Nederland en Vlaanderen ook de familiemusical Welterusten, Kleine Beer van Theater Terra, voor iedereen vanaf 4 jaar. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over de musical. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten