Logo peelenmaasvenray.nl
De Venrayse schouwburg. Foto: archief Peel en Maas.
De Venrayse schouwburg. Foto: archief Peel en Maas.

Ontvangst gedecoreerden naar schouwburg

  Kunst en Cultuur

De jaarlijkse ontvangst van gedecoreerden vindt op 27 april niet meer plaats in het gemeentehuis. Het college heeft vanwege ruimtegebrek en veiligheidseisen ervoor gekozen het evenement te verplaatsen naar de schouwburg.

Daarmee komt een einde aan een langjarige traditie van de feestelijke bijeenkomst op Koningsdag in de raadzaal van het gemeentehuis. De reden is dat de groep gedecoreerden ieder jaar groter wordt. Daardoor is het niet meer mogelijk alle genodigden te ontvangen in het gemeentehuis.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten