Logo peelenmaasvenray.nl
De jeugdgroep van Crescendo is enthousiast bezig met de voorbereidingen.
De jeugdgroep van Crescendo is enthousiast bezig met de voorbereidingen.

Jeugdtoneel presenteert Verfstreken ten tonele

  Kunst en Cultuur

Toneelvereniging Crescendo uit Ysselsteyn brengt in het weekeinde van 14 en 15 april het jeugdtoneelstuk Verfstreken ten tonele, geschreven door regisseur Willem Hoeben, op de planken.

Verfstreken gaat over kunstenares Nina van Gogh. Zij wil een nooit eerder getoond geërfd schilderij van Vincent van Gogh tentoonstellen, maar dit schilderij blijkt te zijn gesloten. De kunstenares is radeloos en gebroken. Wie heeft meer interesse in geld dan in kunst? Een van haar cursisten, Evi, Emma of Lauri, de verhuurder van de schildersruimte, boer Hans of zijn dochter Luna? Of toch de vreemde snoeshaan van een detective, Dick Snorremans? Iedereen wil dit mysterie oplossen, maar komt het ooit nog goed? Komt De zonnebloem in de Vaas ooit nog terug?

De voorstellingen worden gehouden in De Smelehof in Ysselsteyn. Op zaterdag begint de voorstelling om 19.00 uur en op zondag om 10.30 uur. Kaartverkoop via e-mail kaartjes@crescendoysselsteyn.nl. Meer informatie is te vinden op de website www.crescendoysselsteyn.nl/jeugd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten