Logo peelenmaasvenray.nl

Oranjeconcert VGT

  Kunst en Cultuur

Vocal Group Transparant houdt op woensdag 25 april weer het jaarlijkse Oranjeconcert in partycentrum De Witte Hoeve in Venray.

Naast VGT treedt ook Vocal Group Vocal Connexion uit Sevenum, bestaande uit vijftien leden vanaf twaalf jaar, met een gevarieerd repertoire op. Dameskwartet FamFort uit Roermond, vier vrouwen en een toetsenist, brengt een repertoire dat hilarisch, cabaretesk, komisch, swingend is, maar ook met close harmony en stemmige muziek. De toegang tot het concert is gratis. Aanvang 19.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten