Kerstconcert HONL 2015. Foto: Jan van Amersfoort.
Kerstconcert HONL 2015. Foto: Jan van Amersfoort.

Kerstconcert HONL

  Kunst en Cultuur

Harmonie-Orkest Noord-Limburg (HONL) geeft op zondag 11 december vanaf 15.00 uur het jaarlijks kerstconcert in zaal De Meulewiek in Meterik.

Het concert wordt mede gestalte gegeven door Meriko Vocaal (dirigent Hilde Ubben), maar voor dit concert zal het koor ook gedirigeerd worden door Marjolein Vermeeren van HONL. Meriko Vocaal heeft een vast ensemble dat het koor ondersteunt. Dit zijn op basgitaar Marcel Knoops, op drum Frank Jenniskens, op gitaar Koen Muysers en toetsenist is Thijs Mooren. Daarnaast gaat Vermeeren met een fluitensemble van de Koninklijke Harmonie Unie uit Sevenum medewerking verlenen aan dit concert. Kaarten reserveren kan via de website van HONL en op de dag van het concert aan de kassa. Zie ook www.honl.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten