Nieuwe catalogus BiblioNu

  Kunst en Cultuur

BiblioNu heeft haar nieuwe online catalogus in gebruik genomen. Deze catalogus bevat niet alleen het bezit van BiblioNu, maar ook de collecties van de Nationale Bibliotheek Catalogus.

Deze landelijke catalogus is opgebouwd uit het gezamenlijke bezit van de openbare bibliotheken in Nederland. Ook E-books, gesproken boeken en muziek van Bibliotheek Muziekweb zijn makkelijk te vinden. En er is te zoeken in Delpher (artikelen in kranten en tijdschriften). Wie zoekt in de nieuwe catalogus ontdekt dat al deze collecties tegelijkertijd doorzocht worden. Zo zijn de materialen van alle bibliotheken van Nederland beschikbaar voor de klanten van BiblioNu. Om het zoeken makkelijker te maken kan er gebruik gemaakt worden van zoekfilters. Kijk op de website (www.biblionu.nl) voor meer informatie en de uitleenvoorwaarden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten