Mike Weerts (rechts) in de film Of ik gek ben, waarin hij de hoofdrol speelt.
Mike Weerts (rechts) in de film Of ik gek ben, waarin hij de hoofdrol speelt.

Zigeunermeisje en film Mike Weerts

Kunst en Cultuur

Op woensdag 31 augustus om 14.30 uur kunnen belangstellenden in Openluchttheater Overloon komen kijken en luisteren naar het Zigeunermeisje.

Deze voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar won in 2015 Het Gouden Ei, de eerste prijs voor de beste kindervoorstelling. Op zondag 4 september om 19.30 uur kan het publiek genieten van de film Of ik gek ben, voorafgegaan door een inleiding van hoofdrolspeler Mike Weerts. In 2015 kreeg het Zigeunermeisje tijdens Theaterfestival De Parade in Amsterdam Het Gouden Ei toegekend, de eerste prijs voor de beste kindervoorstelling 2015. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud-Hollandse liedjes en vreemde figuren. Met Of ik gek ben is de eerste hoofdrol van Overloner Mike Weerts in een speelfilm een feit.

De voorstelling van het Zigeunermeisje vindt plaats op woensdag 31 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten:  5 euro. De film Of ik gek ben wordt op zondag 4 september gepresenteerd en begint om 19.30 uur. Kaarten: 8 euro. Kaartverkoop bij PLUS Verbeeten Overloon, restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaan de voorstellingen door in gemeenschapshuis de Pit in het centrum van Overloon.

Uit de krant