Mike Weerts (rechts) in de film Of ik gek ben, waarin hij de hoofdrol speelt.
Mike Weerts (rechts) in de film Of ik gek ben, waarin hij de hoofdrol speelt.

Zigeunermeisje en film Mike Weerts

  Kunst en Cultuur

Op woensdag 31 augustus om 14.30 uur kunnen belangstellenden in Openluchttheater Overloon komen kijken en luisteren naar het Zigeunermeisje.

Deze voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar won in 2015 Het Gouden Ei, de eerste prijs voor de beste kindervoorstelling. Op zondag 4 september om 19.30 uur kan het publiek genieten van de film Of ik gek ben, voorafgegaan door een inleiding van hoofdrolspeler Mike Weerts. In 2015 kreeg het Zigeunermeisje tijdens Theaterfestival De Parade in Amsterdam Het Gouden Ei toegekend, de eerste prijs voor de beste kindervoorstelling 2015. Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud-Hollandse liedjes en vreemde figuren. Met Of ik gek ben is de eerste hoofdrol van Overloner Mike Weerts in een speelfilm een feit.

De voorstelling van het Zigeunermeisje vindt plaats op woensdag 31 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten:  5 euro. De film Of ik gek ben wordt op zondag 4 september gepresenteerd en begint om 19.30 uur. Kaarten: 8 euro. Kaartverkoop bij PLUS Verbeeten Overloon, restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaan de voorstellingen door in gemeenschapshuis de Pit in het centrum van Overloon.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten