Logo peelenmaasvenray.nl

Heide First!

  Heide

Afgelopen weekend is tijdens de bonte avonden in Heide het filmpje 'Heide First' gepresenteerd. Een promofilmpje van en over Heide, waarin het dorp zichzelf opwerpt als 'The Best Country in City Venray' en het wat sneren uitdeelt naar de buurdorpen. 

Het televisieprogramma Zondag met Lubach maakte onlangs een filmpje als reactie op de eerste toespraak van de president Donald Trump van de Verenigde Staten. Trump zei in die speech dat de VS voortaan op de eerste plaats staat, 'America First'. De video werd vervolgens wereldwijd een hit op internet en is miljoenen keren bekeken. Aan de lijst met parodieën op 'America First' kan nu ook het filmpje uit Heide worden toegevoegd. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten