Logo peelenmaasvenray.nl
Ook bij Intratuin ging de verkoop van vuurwerk dinsdag van start. Foto: Lotte Kamphuis.
Ook bij Intratuin ging de verkoop van vuurwerk dinsdag van start. Foto: Lotte Kamphuis.

Gezamenlijke aanpak vuurwerkoverlast

  Column

De politie krijgt meldingen binnen over het afsteken van vuurwerk. Het afsteken van is pas de laatste uren van het jaar toegestaan, maar de eerste knallen zijn dus al te horen.

Het politieteam van de basiseenheid Venray-Gennep en de dienst handhaving van de gemeente pakken de vuurwerkoverlast gezamenlijk aan. Hiervoor zijn extra mensen in dienst. Voor overlastmeldingen kan contact worden opgenomen met de politie via telefoon 0900-8844. De officiële tijden waarop consumentenvuurwerk mag worden afgestoken, zijn van oudejaarsdag 18.00 uur tot nieuwjaarsnacht 02.00 uur. Dinsdag ging de vuurwerkverkoop van start.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten