Logo peelenmaasvenray.nl
Susan Geurts zet zich in voor alleenstaande moeders in Oeganda.
Susan Geurts zet zich in voor alleenstaande moeders in Oeganda.

Hulp voor moeders Oeganda

  Column

Gegaan voor de gorilla's, gebleven voor alleenstaande moeders. Na een bezoek aan Oeganda was Susan Geurts (37) verslingerd geraakt aan het land. Zo erg zelfs, dat ze na twee jaar haar Nederlandse leven achter zich heeft gelaten om zich te focussen op ondernemende vrouwen met haar stichting A Woman's Worth. "We zien nu al hoe zelfverzekerd en trots vrouwen worden door hun kennis!"

In 2013 ging de oud-Venrayse voor het eerst naar Oeganda. Omdat het Afrikaanse land zoveel indruk op haar had gemaakt, besloot ze in hetzelfde jaar nog terug te keren voor een vrijwilligersproject. Susan heeft hard gewerkt om het project te kunnen financieren. Voor zaken als een vaste locatie voor het inloophuis zijn donaties echter nog altijd welkom. Donaties kunnen gestort worden op NL16 RABO 0305 6974 98 ten name van Stichting A Woman's Worth.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten