Logo peelenmaasvenray.nl
Een student uit Ecuador samen met haar gastgezin.
Een student uit Ecuador samen met haar gastgezin.

Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in regio Venray

  Column

Begin januari 2016 is het voor verschillende buitenlandse studenten zover: ze komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland-programma van Travel Active.

Ze hebben erg veel zin om kennis te maken met het Nederlandse gezinsleven, hier naar de middelbare school te gaan en onze cultuur te ervaren. Travel Active is in de regio Venray dringend op zoek naar één of meerdere gastgezinnen die het leuk zouden vinden om een buitenlandse student een thuis te bieden. Tijdens het verblijf in Nederland staan de studenten en gastgezinnen onder begeleiding van een regiocoördinator van Travel Active. De studenten die in januari naar Nederland komen, komen onder meer uit België en Brazilië en blijven tot de zomervakantie in Nederland.

Voor meer informatie: High School Holland-team, telefoon (0478)551900, e-mail highschoolholland@travelactive.nl. Op www.travelactive.nl/high-school-holland is meer informatie te vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten