Logo peelenmaasvenray.nl

Voorronde ONK Poker in Venray

  Column

Op 12 januari 2016 is De Witte Hoeve in Venray de locatie voor een voorronde van het tweede seizoen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker). Verspreid over heel Nederland worden  150 voorrondes gespeeld waar spelers zich kunnen plaatsen voor de grote landelijke finale. Ook in de gemeente Venray kunnen pokerliefhebbers een gooi doen naar de titel 'Pokerkampioen van Nederland 2016'.

De Witte Hoeve wordt omgetoverd tot een pokerroom met professionele pokertafels, chips en kaarten. Daarnaast is er een toernooidirecteur die zorgt dat alles goed verloopt. De winnaar van deze voorronde mag een jaar lang de titel pokerkampioen van de gemeente Venray dragen, krijgt een mooie beker en kwalificeert zich direct voor de landelijke finale. Daarnaast gaat de beste 5% door naar de semifinale. 

Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. De voorronde in Venray begint om 19.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten