Logo peelenmaasvenray.nl
De Springplank houdt tieneravonden.
De Springplank houdt tieneravonden.

Tieneravond Springplank

  Column

Sinds juli is jeugdclub de Springplank gestart met maandelijkse tieneravonden voor kinderen van groep 8 tot en met 15 jaar.

Tijdens deze avonden werden er voor de jongeren allerlei activiteiten gehouden, variërend van een gps-tocht tot sport- en spelactiviteiten. Besloten is om de tieneravonden eens in de veertien dagen te gaan houden. De avonden gaan waarschijnlijk plaatsvinden op de vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw aan de Beukenlaan 4 in Venray. Gedurende deze avonden krijgen de jongeren ruimte om met elkaar samen te zijn en worden ze uitgedaagd in leuke en spannende activiteiten, maar krijgen ze ook de mogelijkheid om zelf een programma te organiseren. Kijk voor de eerstvolgende datum van een tieneravond op www.springplankvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten