Logo peelenmaasvenray.nl
Roos Creemers gaat eind december naar China. Foto: Henk Lammen.
Roos Creemers gaat eind december naar China. Foto: Henk Lammen.

"De kans van mijn leven"

  Column

Aan het einde van deze maand wacht een nieuwe uitdaging voor de 23-jarige celliste Roos Creemers uit Venray: een tiendaagse concerttour door China. "De kans van mijn leven. Dat maak ik misschien nooit meer mee!"

Met de uitvoering in het Concertgebouw in Amsterdam kwam in december van het vorig jaar een einde aan het project waar Roos Creemers intens van genoot: Het Orkest van Nederland. "Het was een schitterende tijd. Prachtig om mee te maken en als muzikant een enorm leerzame ervaring. Het voelt nu eigenlijk een beetje als een déjà vu. Bijna een jaar later dient zich opnieuw een bijzonder project aan. Tien dagen toeren door China." 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten