Vondel speelt Ruwe Diamanten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Toneelgroep Vondel uit Castenray is druk bezig met de repetities.
Toneelgroep Vondel uit Castenray is druk bezig met de repetities.

Vondel speelt Ruwe Diamanten

  Castenray

Toneelgroep Vondel uit Castenray brengt op zaterdag 16 maart vanaf 20.00 uur en op zondag 17 maart vanaf 19.00 uur het blijspel Ruwe Diamanten van Peter Bijllaardt op de planken in De Wis in Castenray.

Het blijspel in vier bedrijven gaat over Marian. Marian woont nog geen dag in haar nieuwe flat of ze krijgt al bezoek van haar buurvrouwen Beppie, Petra en Greetje. Vooral deze laatste is een zeer eigenzinnig type. Dan ineens krijgt Marian een doos met diamanten in de handen gedrukt. De ellende begint. De maffia wil de diamanten terug, maar… de diamanten blijken te zijn verdwenen. Doldwaze taferelen volgen. Komt alles wel goed?

Kaartjes reserveren kan via e-mail mieke@seijkens-engels.nl of via telefoon (0478)571393.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten