'Harde confetti' deert kinderoptocht niet | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Fotoalbums

'Harde confetti' deert kinderoptocht niet

  Castenray

Zelfs een lading 'harde confetti', zoals prins Roel en vorst Rob zo mooi de hagel omschreven die met volle bakken neerkwam, kon zondag de deelnemers aan de kinderoptocht in Venray niet deren.

Met enorm veel enthousiasme togen de groepen, wagens, duo's en eenlingen door de straten in het centrum. Kleurrijk, creatief, vindingrijk, zo kan de stoet die langs het talrijke publiek voorbijging het beste worden omschreven. Prachtige groepen en wagens, veel basisscholen en aan het einde van de rit uiteraard jeugdprins Tren Brands met zijn adjudanten Stan Hermans en Kas Lund en het gevolg van jeugdvastelaovendvereniging De Hazekeutel. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten