Castenray heeft weer kerkbestuur | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Castenray heeft weer kerkbestuur

  Castenray

Een tijdje geleden luidde het kerkbestuur van Castenray de noodklok. Bestuursleden stopten terwijl er geen vervangers waren.

Het voorbestaan van de H. Matthiaskerk zou zelfs op het spel staan. Inmiddels hebben Bert Arts en Diny Cox zich aangemeld als lid van het kerkbestuur. Arts gaat als vicevoorzitter fungeren. Daarmee is de crisis afgewend. De twee nemen de opengevallen plaatsen in van Henk Classens en Peter Philipsen. Beiden blijven nog wel werkzaamheden verrichten om het bestuur te ontlasten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten