Rollebol geslaagd | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Rollebol geslaagd

  Castenray

De activiteitendag Rollebol werd zaterdag voor de dertigste keer gehouden. Deze lustrumeditie vond plaats tegenover het gemeenschapshuis De Wis. Zo'n 250 kinderen van zes jeugdwerkorganisaties waren in Castenray actief op drie onderdelen: een circuit met vijftien zeskampachtige spellen, een circuit met vijftien spellen in het thema 'Uit den ouden Doosch' en een fototocht door het centrum van Castenray.

Stichting Jeugdwerk Castenray liet zich als gastheer van haar beste zijde zien. De deelnemers waren SJW Castenray, OJC De Hobbits Kessel, Jong Arcen, Sirene '99 uit Lomm, JWB Beringe en De Springplank Venray. De officiële Rollebolvlag werd na afloop overgedragen aan de delegatie uit Beringe, waar Rollebol '15 plaats gaat vinden.

Dinsdag in het Peel en Maas Journaal een verslag. Aanvang: 19.00 uur.

Bekijk meer foto's op onze Facebook pagina.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten