Pruuf Mar  (Stef & Tamara Koonings) treden op tijdens het LVK Femilie Fieëst op 12 februari.
Pruuf Mar (Stef & Tamara Koonings) treden op tijdens het LVK Femilie Fieëst op 12 februari. Archieffoto Peel en Maas

Kaartverkoop LVK-feestweekend Venray van start

Carnaval

De kaartverkoop voor het LVK-feestweekend is van start gegaan. Het feestweekend is een initiatief van de Vorstenraod Rooy, die samen met de vijftien carnavalsverenigingen uit de gemeente Venray een feestelijk programma heeft opgezet rondom de LVK-finale 2022. De 46ste LVK-finale zal op 11 februari 2022 plaatsvinden in een paviljoen op industrieterrein De Blakt in Venray. De tickets, die afgelopen vrijdag in de verkoop zijn gegaan, betreffen de twee zaterdagevenementen: LVK Femilie Fieëst en Lex Uiting & Band/ Qmusic – Hét Fout Feestje. De ticketverkoop voor de LVK-finale op 11 februari 2022 vindt plaats in januari 2022.

Op zaterdagmiddag 12 februari is jong en oud welkom bij het LVK Femilie Fieëst. Een middag gevuld met livemuziek,  ten gehore gebracht door LVK-artiesten. Onder andere Bjorn & Mieke, Fiorenza en Pruuf Mar staan tijdens dit muziekfestijn op de planken.  Het LVK-feestweekend wordt op zaterdagavond afgesloten met een optreden van Lex Uiting & Band, gevolgd door Qmusic - Hèt Foute Feestje met optredens van De Snollebollekes, Vengaboys en Mart Hoogkamer. Dit muziekspektakel wordt begeleid door de Q-musics Foute Uur-dj’s.

Kaarten voor de zaterdagevenementen kunnen gekocht worden via https://www.ticketcrew.nl/tickets/lvk-2022

Alle informatie over het LVK-feestweekend is te vinden op www.lvk2022.nl, facebook.com/lvk.2022, instagram.com/lvk.2022.

Uit de krant