Logo peelenmaasvenray.nl
<p>De K&aacute;mmeRaod gaat naar &nbsp;D&#39;n Hazekeutel.</p>

De KámmeRaod gaat naar  D'n Hazekeutel.

(Persfoto)

KámmeRaod voor Hazekeutel

  Carnaval

De raad van elf van de Venrayse vastelaovesvereniging De Piëlhaas reikt sinds vorig jaar de aanmoedigingsprijs KámmeRaod uit aan personen of groepen die zich richten op het uitdragen van de vastelaovescultuur. Deze prijs gaat dit jaar naar D’n Hazekeutel.


D’n Hazekeutel ontvangt de KámmeRaod voor de Hazekeutel-raam-versier-actie. ‘Juist in deze tijden is het belangrijk om het vastelaovesgevoel te stimuleren. D’n Hazekeutel zorgt er met de versieractie voor dat dit gevoel in alle straten van Venray wordt verspreid’, laat de raad van elf weten. ‘Het is mooi om te zien hoe de jeugd op deze manier, volledig volgens de richtlijnen, een geweldige bijdrage kan en mag leveren aan het creëren van een feestelijke sfeer in Venray. Alle Piëlhazen en Hazekeutels kunnen mee genieten als ze langs de ramen lopen’.


Deze actie draagt volgens de raad van elf bij aan een belangrijk doel van de jeugdvastelaovesvereniging: zorgen dat de vastelaovend leeft en blijft leven onder de jeugd in Venray.

De KámmeRaod wordt komend weekend aan D’n Hazekeutel uitgereikt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten