Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Prinses Fien, de narren Coen en Kian en adjudant Anne.&nbsp;</p>

Prinses Fien, de narren Coen en Kian en adjudant Anne. 

(Foto: Persfoto)

Prinses Fien heerst over De Keg

  Carnaval

Fien Jeuken is uitgeroepen tot prinses van openbare jenaplanschool De Keg in Venray. De prinses wordt tijdens haar regeerperiode bijgestaan door Coen Slot (nar), Anne Slangen (adjudant) en Kian van Bommel (nar).

Deze week staat in het teken van samen vieren. Carnaval vieren, maar ook zeker vieren dat de kinderen en het onderwijzend team samen weer naar school mogen.

De week wordt vrijdag afgesloten met de digitale Kegse Zitting, waarin ingestuurde optredens, een speech van de prinses, de boerenbruiloft en een teamact in een film verwerkt zijn. Deze film wordt per stamgroep bekeken.

Programma:
Dinsdag: Doe is raar met je haar!-dag;
Woensdag: Sportdag;
Donderdag: Achterstevoren/ binnenstebuitendag;
Vrijdag: Je mooiste carnavalskleding! en Kegse Zitting. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten