Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Op Peel en Maas TV zijn drie herhalingen van Circus M&ouml;k&nbsp; te zien.&nbsp;</p>

Op Peel en Maas TV zijn drie herhalingen van Circus Mök  te zien. 

(Archieffoto Peel en Maas)

Herhalingen Circus Mök op Peel en Maas TV

  Carnaval

In de aanloop naar de ‘viering’ van carnaval in coronatijd zendt Peel en Maas TV een aantal herhalingen van de zittingsavonden Circus Mök van vastelaovesvereniging De Piëlhaas uit. 

De editie 2013 van Circus Mök is komende vrijdag (5 februari) om 19.00 uur en 22.00 uur op Peel en Maas TV te zien. Op dinsdag 9 februari om 19.00 uur en 22.00 uur wordt de editie 2018 van Circus Mök op de Venrayse lokale zender uitgezonden en op donderdag 11 februari om 19.00 uur en 22.00 uur staat editie 2019 op de agenda. Al deze uitzendingen zijn herhalingen. 

Sinds 1949 bestaat Venrays beroemde vastelaoveszitting Circus Mök.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten