Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het prinselijk gezelschap van de Hommel.&nbsp;</p>

Het prinselijk gezelschap van de Hommel. 

(Foto: Persfoto)

Prinselijk gezelschap de Hommel

  Carnaval

Prinses Noor Basten en prins Levi Palmen zwaaien dit jaar de scepter over de Venrayse basisschool de Hommel, samen met nar Sven Timmermans. Zij worden dit jaar ondersteund door maar liefst twee vorsten: Sien en Cato Basten.


Het gevolg werd vrijdag online aan de leerlingen en het onderwijzend personeel gepresenteerd. De leerkrachten hadden een filmpje in elkaar gezet waarbij het prinselijk gezelschap één voor één werd gepresenteerd. Het uitkomen werd tussendoor opgeleukt met optredens van De Glittermegjes en Jens en Mees. Niets gaat vanwege corona zoals het normaal gaat, ook bij de Hommel vieren ze carnaval dit jaar anders. Zonder Raad van elf, maar met twee vorsten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten