Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Kleurrijke optocht in Ysselsteyn

  Carnaval

Met de een dag eerder veroverde Piëlhaascup op de wagen van prins Erwin en zijn adjudanten Mark en Jelle kreeg de optocht in Ysselsteyn dinsdag een passend sluitstuk.

Net als in voorgaande jaren kan de organiserende carnavalsvereniging De Piëlreus weer terugkijken op een geslaagde optocht van eigen bodem. Maar liefst 42 nummers, op een enkeling na met alleen deelnemers uit Ysselsteyn, trokken voorbij aan het talrijke publiek langs de route. Voor de eerste keer vierde Ysselsteyn feest met een trio, want ook in de optocht waren de deelnemers op zoek naar een prinses voor Erwin. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten