Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Simone Swinkels

De optocht gaat door!

  Carnaval

De grote optocht in Venray gaat maandag (vanmiddag) door. Dat maakten de optochtcommissies van jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel en De Piëlhaas om elf uur bekend na overleg met de diverse instanties.

"De opzet wordt wel iets anders dan gebruikelijk omdat de deelnemers van de kinderoptocht worden ingevoegd, zodat iedereen toch nog kan genieten van de leuke ideeën en de mooie creaties van de kinderen", aldus Ralf Jansen, voorzitter van D'n Hazekeutel. De ingelaste deelnemers van de kinderoptocht worden ingevoegd na de grote prinsenwagen van Venray en voor de jeugdprinsenwagen. Het opstellen van die extra deelnemers gebeurt in de Helfrichstraat. Zij lopen de route mee tot aan de Julianasingel en de ontbinding is via de Dr. Poelsstraat. De grote optocht start om 13.44 uur vanaf de Merseloseweg.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten