Logo peelenmaasvenray.nl
De kinderen kunnen nu aan de grote optocht deelnemen op maandagmiddag
De kinderen kunnen nu aan de grote optocht deelnemen op maandagmiddag (Foto: Henk Lammen)

Kinderen in grote optocht

  Carnaval

Kinderen die zondag vanwege het slechte weer niet konden deelnemen aan de kinderoptocht in Venray kunnen maandag meetrekken in de grote optocht. Dat heeft jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel zondagmorgen bekendgemaakt.

"Deelnemers dienen zich daarvoor tussen 10.30 en 11.15 uur in te schrijven in de jeugdtent, zodat wij weten hoeveel extra deelnemers meetrekken", aldus Tom van Rijswijck, voorzitter Kienderoptocht. De ingelaste kinnderoptochtdeelnemers worden ingevoegd na de grote prinsenwagen van Venray en voor de jeugdprinsenwagen van Venray. Het opstellen van die extra deelnemers gebeurt in de Helfrichstraat. Zij lopen de route mee tot aan de Julianasingel. De kinderoptochtdeelnemers ontbinden daar via de Dr. Poelsstraat. Zij worden apart gejureerd en de prijsuitreiking vindt om 16.00 uur plaats in de jeugdtent. "Wij realiseren ons als organisaties van beide optochten dat dit voor sommige groepen niet ideaal zal zijn, omdat zij in beide optochten zouden meelopen. Toch denken we hiermee de meest ideale oplossing gevonden te hebben", zegt Ralf Jansen, voorzitter van D'n Hazekeutel.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten