Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brucke

Roetsj en Iensjekke massaal bezocht

  Carnaval

De Heineken Vastelaovesroetsj en Iensjekke luidden zaterdag 22 februari de vastelaovend in Venray in met optredens van meerdere bekende artiesten uit de vastelaoveswereld.

Beide evenementen op respectievelijk het Schouwburgplein en de Grote Markt werden massaal bezocht. Op het Schouwburgplein werd het spektakel al om 12.11 uur geopend met optredens van onder anderen Marleen Rutten, Bjorn & Mieke en Toddezèk. Om 14.00 uur barstte het geweld los op de Grote Markt met eveneens optredens van bovengenoemde artiesten en Kartoesj. Op beide pleinen werd het programma gecompleteerd door de artiesten van het Kiender Liedjes Festival, het Tiener Vastelaovend Kónkoer en de liedjeswinnaars van De Piëlhaas en optredens van huisband SCH!K en De Rosentaler. Foto Rikus ten Brücke.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten