Logo peelenmaasvenray.nl

Zilvervos voor Heidi Disveld

  Carnaval
Heidi Disveld- de Mulder is onderscheiden met de Meerlose Zilvervos.
Heidi Disveld- de Mulder is onderscheiden met de Meerlose Zilvervos. (Persfoto)

Carnavalsvereniging De Vöskes Meerlo heeft op voordracht van de Zilvervoscommissie tijdens de jaarlijkse revue de hoogste dorpsonderscheiding, de Zilvervos, uitgereikt aan Heidi Disveld- de Mulder (43).

De bij deze onderscheiding behorende versierselen werden haar overhandigd door prins Serge I (Coenders) van De Vöskes. De in Venray geboren Heidi Disveld – de Mulder, getrouwd met Alex, moeder van Mauk (15) en Nol (13), ontving de hoogste dorpsonderscheiding van Meerlo, De Zilvervos, voor haar onmetelijke inzet voor de dorpsgemeenschap Meerlo en daarbuiten. Ze kreeg deze hoogste dorpsonderscheiding mede voor haar initiatief om in Meerlo met succes een 24 uur durende wandelestafette te houden onder de naam Samenloop voor Hoop.

Door haar immense inzet en bevlogenheid wist zij vele honderden vrijwilligers en deelnemers te mobiliseren voor deze grootse manifestatie ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Van elk gezin was wel iemand actief betrokken bij de maandenlange organisatie en/of bij de uitvoering van dit evenement. Samenloop voor Hoop in het weekend van 25 en 26 mei 2019 werd niet alleen financieel een groot succes voor de kankerbestrijding, maar was ook een demonstratie van onderlinge solidariteit in Meerlo. Nooit eerder beleefde Meerlo zo'n groots evenement met een regionale uitstraling. Heidi Disveld – de Mulder was het hart van de organisatie.

Naast de organisatie van Samenloop voor Hoop is ze ook onder andere vrijwillig actief bij De Truckrun, de gezamenlijke collecte in Meerlo en meerdere dorpsevenementen voor de jeugd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten