Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Thijs, prinses Isa en hun adjudanten Eline en Mathies.
Prins Thijs, prinses Isa en hun adjudanten Eline en Mathies. (Foto: Persfoto)

Prinsen en boeren De Keg

  Carnaval

Thijs Litjens is uitgeroepen tot nieuwe prins van De Keg in Venray. Hij wordt tijdens zijn regeerperiode op de jenaplanschool bijgestaan door prinses Isa Kelders.

Het prinselijk gezelschap wordt verder gevormd door adjudant Eline Oudenhoven en nar Mathies Jacobs. Samen met het boerenbruidegom Salem Abdelsayed en boerenbruid Karlijn Ceresa (foto) gaan ze voorop tijdens alle carnavalsfestiviteiten op de basisschool.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten