Prins Coen I met zijn adjudanten Emiel en Alex.
Prins Coen I met zijn adjudanten Emiel en Alex. Foto: Fotohuis Venray

Coen Goumans prins Piëlhaan Landweert

Carnaval/Vastelaovend

Coen Goumans is vrijdagavond in 't Stekske  uitgeroepen tot jubileumprins van de 1x11-jarige carnavalsvereniging de Piëlhaan in de Venrayse wijk Landweert.

Prins Coen I is 45 jaar en woonachtig in de wijk Landweert. Hij is gelukkig getrouwd met Cindy. Samen hebben ze drie dochters: Isa, Bo en Roos.

In het dagelijks leven is Goumans werkzaam als serviceadviseur bij Auto Arena in Venray. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te koken en sport hij drie keer per week. Eén keer per week doet hij dit in de vorm van bootcamp met zijn adjudanten.

Hij koos als zijn adjudanten Emiel van Kuijck en Alex Jans-Beken. Met deze heren is de prins al meer dan 35 jaar bevriend en ze zijn wat dat betreft vrienden voor het leven. Daarom luidt hun leus voor deze carnaval dan ook: 'Weej as vriende vur hét laeve, gaon mit ôllie ennen fantastische vastelaovend belaeve!'

Op zaterdag 8 februari wordt er een receptie gehouden ter ere van prins Coen I en zijn adjudanten in wijkcentrum 't Stekske aan de Kruidenlaan 161 in Venray. De receptie begint om 14.11 uur tot 15.41 uur, daarna gaat het feest door tot 18.11 uur.

Komende week op Peel en Maas Tv een verslag van de presentatie van dit nieuwe  trio. 

Uit de krant