Logo peelenmaasvenray.nl
Het jeugdboerenbruidspaar van D'n Hazekeutel. Foto: Hoedemaekers.
Het jeugdboerenbruidspaar van D'n Hazekeutel. Foto: Hoedemaekers.

Isa en Ward jeugdboerenbruidspaar Hazekeutel

  Carnaval

Tijdens de jeugdzitting van D'n Hazekeutel is zondagmiddag in de schouwburg het nieuwe jeugdboerenbruidspaar bekendgemaakt.

Isa v/d Zanden en Ward Clephas vormen het jeugdboerenbruidspaar. Zij worden vergezeld door opperboerin Guusje Derks, Jessie Piepers als getuige van de bruid, Thijmen Martens als getuige van de bruidegom, de bruidsmeisje Jante Bistervelts en bruidsjonker Finn Gottenbos.

Zij gaan een extra bijzondere vastelaovend tegemoet met het 5x11 jubileumjaar van jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel. Vrijdag 8 en 9 februari is het jubileumfeestweekend met onder meer de viering van het het 5x11-jarig jubileumfeest en het Tiener Vastelaoves Konkoer, die beide in De Wetteling plaatsvinden.

Foto's Hoedemaekers. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten