Logo peelenmaasvenray.nl
Het nieuwe jeugdtrio van D'n Hazekeutel. Foto: Hoedemaekers.
Het nieuwe jeugdtrio van D'n Hazekeutel. Foto: Hoedemaekers.

Jeugdprins Niek voert jubilerende Hazekeutels aan

  Carnaval

Tijdens de jeugdzitting van D'n Hazekeutel is zondagmiddag in de schouwburg het nieuwe jeugdtrio bekendgemaakt.

Jeugdprins Niek Huggers voert samen met zijn adjudanten Stijn Hutjens en Maurits Leenders de Hazekeutels in Venray aan. Hun motto is: '5 x 11 ien 't Roojse lând, vur 'n fieësje gón weej nie ân de kant'.

Zij gaan een extra bijzondere vastelaovend tegemoet met het 5x11 jubileumjaar van jeugdvastelaovesvereniging D'n Hazekeutel. Vrijdag 8 en 9 februari is het jubileumfeestweekend met onder meer de viering van het het 5x11-jarig jubileumfeest en het Tiener Vastelaoves Konkoer, die beide in De Wetteling plaatsvinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten