Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Rick I van De Keieschieters in Geijsteren. Foto: Hoedemaekers Venray.
Prins Rick I van De Keieschieters in Geijsteren. Foto: Hoedemaekers Venray.

Rick Vermeulen prins Keieschieters Geijsteren

  Carnaval

Rick Vermeulen is zaterdagavond in zaal De Kei uitgeroepen tot de 61ste heerser van het Keieriek in Geijsteren.

Rick Vermeulen is geboren op 26 februari 1995 en woont samen met zijn vriendin Jaelle Kuijpers. In het dagelijkse leven is Rick Vermeulen YouTube-animator bij het team van Dylan Haegens in Venray. De pakkende leus van prins Rick I voor deze carnaval is: 'Ruggegraot haaj ik toch al gènne, dus we zoepe d'r nog mar enne'. Dit is dan ook gelijk zijn grootste hobby.

Zijn vier adjudanten zijn: Bas van Bergen, Peter Janssen, Teun Kunen en Mick Poels. Mick is tevens uitgeroepen tot minister van Financiën.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten