Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Bas I, prinses Renee en narrin Eline. Foto: Femstudio.
Prins Bas I, prinses Renee en narrin Eline. Foto: Femstudio.

Bas van der Zanden prins Vredepeel

  Carnaval

Bij De Klute-trappers  is Bas van der Zanden uit geroepen tot vijftigste prins van de Vredepeelse carnavalsvereniging.

Als prins Bas I regeert hij samen met prinses Renee (Cornelissen) en narrin Eline (Lenkens) over het Klute-land.  Prins Bas I en Prinses Renee wonen aan de Twistweg samen met hun hondjes Dex en Duke. Daar hebben Bas en Renee met hun compagnon John Weerts een dakdekkersbedrijf Weerts vd Zanden . Als spreuk heeft hij: 'Dees Carnaval nie brak of zwak, dees Carnaval goan we hillemaal uit ons dak!

Prins Bas I en jeugdprins Steven en jeugdprinses Sanne houden op zondag 24 februari hun receptie in het Klute-huus, van 10.49 uur tot 13.49 uur. Die bijeenkomst wordt voorafgegaan door een heilige mis om 09.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten