Logo peelenmaasvenray.nl
Het nieuwe jeugdtrio van 't Knölleke Leunen. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.
Het nieuwe jeugdtrio van 't Knölleke Leunen. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.

Jeugdtrio 't Knölleke Leunen

  Carnaval

Het jeugdtrio van 't Knölleke uit Leunen wordt gevormd door jeugdprins Jannick I (Jannick Peeters), jeugdvorst Joep (Joep Lemmen) en jeugdnar Sem (Sem Koonings).

Jannick, Joep en Sem zijn alle drie dertien jaar en zitten op het voortgezet onderwijs. Jannick woont samen met zijn ouders Rob en Karin en zijn twee zussen Fleur en Milou aan de Hoef. Joep woont samen met zijn ouders Pepijn en Chantal en zijn broer Tijs aan de Mr. De Haanstraat. Sem woont samen met zijn ouders Mark en Jacqueline en zijn vier broers Jop, Gijs, Nik, Tum en zijn zusje Evi aan de Steegse Peelweg. Een grote hobby van dit trio is carnaval vieren, maar ze zijn ook regelmatig op het voetbalveld te vinden.

De leus van jeugdprins Jannick I: 'Dees vier daag gaon weej alles gaeve, um same mit òwlie enne mojje carnaval te belaeve!' Het jeugdtrio houdt op vrijdag 15 februari vanaf 18.49 uur receptie in De Baank.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten