Nar Wim van Osch van  't Knölleke wordt in het zonnetje gezet. Foto: Jop Janssen.
Nar Wim van Osch van 't Knölleke wordt in het zonnetje gezet. Foto: Jop Janssen.

22 jaar nar Wim van Knölleke

Carnaval/Vastelaovend

Nar Wim van Osch van carnavalsvereniging 't Knölleke in Leunen is door 22 prinsen gekozen tot nar. Een prestatie die de carnavalsvereniging niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Vandaar dat er ter ere van nar Wim op zaterdag 8 december een receptie met een Narrenbal in De Baank in Leunen wordt gehouden. Nar Wim begeleidt dit jaar namelijk zijn 22e prins.

De nar in Leunen is veel meer dan de geschminkte man in het rood/groene pak die op zijn toeter blaast. Nar Wim is de steun en toeverlaat van de prins. Hij zorgt dat de prins overal op tijd is en hij denkt overal aan. Hij zorgt tevens dat de veren, steek en mantel van de prins en altijd netjes uit zien, eigenlijk doet hij te veel om op te noemen. En het meeste doet hij ook nog op de achtergrond. Er zijn eigenlijk maar 22 (oud)prinsen die weten wat nar Wim allemaal doet en hoe belangrijk dat voor een prins is.

Voor alle verdiensten van nar Wim en zijn vrouw Nelly is er een receptie vanaf 19.30 uur. Aansluitend verzorgt het Puppies Huisorkest een avondvullend optreden tijdens het Narrenbal. Iedereen is welkom.

Uit de krant