Logo peelenmaasvenray.nl
Het kwartet van De Wiendbuul, met prins Rick I (Rutten). Foto: Ingeborg Verberkt.
Het kwartet van De Wiendbuul, met prins Rick I (Rutten). Foto: Ingeborg Verberkt.

Rick Rutten prins Wiendbuul Wanssum

  Carnaval

Rick Rutten is zaterdagavond uitgeroepen tot prins I van carnavalsvereniging De Wiendbuul in Wanssum.

Prins Rick I is de jongste zoon van Jac Rutten en Berty Rutten - Thiesen. Hij is 44 jaar. Hij  is getrouwd met Marijke Rutten - Verberkt en samen hebben ze twee zoons, Jesse en Luca. In het dagelijks leven heeft Rick een eigen installatiebedrijf, Rintech. Verder zat hij negentien jaar in de jeugdleiding bij De Wiendbuul. Rick speelt gitaar bij zijn band,  waar ook zijn adjudanten deel van uitmaken.

Samen met zijn adjudanten Michael Poels en Marc Beterams en nar Emiel Jans gaat hij dit jaar voorop tijdens alle carnavalsfestiviteiten van De Wiendbuul.  Zijn lijfspreuk: 'Het moijste fieëst van ut joar is wer un feit,  en weej goan vur enne bak gezelligheid! Alaaf'. 

Foto: Ingeborg Verberkt. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten