Prins Frank Arts (midden) samen met zijn adjudanten Hans (links) en Paul. Foto: Hoedemaekers Venray.
Prins Frank Arts (midden) samen met zijn adjudanten Hans (links) en Paul. Foto: Hoedemaekers Venray.

Frank Arts prins Piëlhaas Venray

  Carnaval

Frank Arts is zaterdagavond tijdens de prinsenproclamatie in een uitverkochte schouwburg uitgeroepen tot nieuwe prins van vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray.

Prins Frank II koos als adjudanten Hans Kerstjens en Paul Raedts. Opvallend is dat  Frank Arts samen met Hans Kerstjens in 2003 adjudant was van toenmalig prins Edgar van Kessel.  Frank Arts is getrouwd met Ashe Arts–van Rooij en samen hebben ze drie kinderen: Anouk, Fieke en Chiem. 

Frank Arts is directeur-eigenaar van Argowil Cable Confection and Assembly. Hij is onder meer lid en oud-bestuurslid van De Piëlhaas,  voorzitter van de Industriële Club Venray en bestuurslid van het LWV Kringbestuur Noord-Limburg en Kies Techniek Venray en lid van Rotary Venray en de klankbordgroep van SV Venray. Zijn hobby's zijn, naast het runnen van zijn bedrijf, vastelaovend vieren, golfen en gezellig uit eten gaan met familie en/of vrienden en bekenden.

Het nieuwe trio werd zaterdagavond na het aftreden van prins Paul VI (Rutten) en zijn adjudanten Ben van Daal en Sjoerd van der Coelen  aan  het publiek gepresenteerd. Maandag op Peel en Maas TV een verslag van de prinsenproclamatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten