Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Hans II met zijn prinses en adjudanten. Foto: Sanne Hendriks fotografie.
Prins Hans II met zijn prinses en adjudanten. Foto: Sanne Hendriks fotografie.

Hans Xhofleer prins Swolgen

  Carnaval

Hans Xhofleer is afgelopen zaterdagavond in Swolgen uitgeroepen tot de nieuwe prins van carnavalsvereniging D'n Bok. Prins Hans II wordt tijdens zijn regeerperiode over het Bokkenland bijgestaan door zijn adjudanten Bart van Gerven en Paul Simons.

Hans is 37 jaar en getrouwd met Esther Xhofleer-Kursten. Samen hebben ze één zoon, Tygo van vijf jaar, en Esther heeft nog twee dochters: Rochelle van dertien jaar en Shirley van twaalf  jaar. Hans heeft zijn eigen voegersbedrijf en is samen met zijn vrouw actief  in het bestuur van kindervakantiewerk. Ook zijn ze vaak te vinden langs de kant van het voetbal- en korfbalveld waar hun kinderen actief zijn. Verder heeft Hans vissen als hobby. Esther is werkzaam bij Stichting Oro in Deurne en in haar vrije tijd tennist ze graag en is ze actief bij de dansgarde commissie van D'n Bok. Hun motto: 'Met dees daag effe genne voegspieker in de hand, maar zwaai ik met de  scepter door het bokkenland'.

Foto: Sanne Hendriks fotografie.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten