Logo peelenmaasvenray.nl

Verrekkes Moj naar finale TVK!

  Carnaval

Verrekkes Moj uit Venray is een van de finalisten van het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) op 4 februari 2017 in Velden.

Tijdens de halve finale in Dieteren wist het viertal Sija Mooren, Klaas Manders, Sanne van Kessel en Elian Coppus zich met het nummer Kom Mar Op te kwalificeren voor de eindstrijd met de beste veertien liedjes van de provincie Limburg. Het Venrayse duo Lisanne Beckers en Marlijn Roozeboom haalde met Vasteloavendsport de finale niet. Zij maken nog wel een kans om in Velden te mogen optreden, want op 24 december wordt er via een Wild Card nog één liedje toegevoegd aan de finale. Ook dit jaar heeft Rooyse TOPP de nummers geschreven en mogelijk gemaakt dat de nummers konden worden opgenomen in studio Line29.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten